Idag fick vi en utmärkelse från Houzz!

Vinnare av ‘Best Of Houzz 2017’

Över 40 miljoner unika användare nominerade de bästa arkitekterna, bygg-, renoverings- och designexperterna i Sverige och världen över. 

 

Göteborg, januari 17, 2017 – markiserochpersienner.se i Floda har vunnit

“Best Of kundservice” på Houzz®, världens ledande plattform för hem och design. Det här företaget har lång erfarenhet i inredningsbranschen med focus på kunden. Hos markiserochpersienner.se handlar det om att hjälpa kunden att välja lämpligt solskydd och färgval på ett enkelt sätt. markiserochpersienner.se har valts ut, av 40 miljoner unika användare som utgör Houzz community, bland en miljon experter på Houzz.

‘Best of Houzz’ hålls årligen och ges ut i följande tre kategorier: Design, Kundservice och Fotografi. Designvinnarnas arbete har varit de mest populära projekten bland Houzz 40 miljoner användare under 2016. Utmärkelsen i kundservice är baserat på flera faktorer; antal omdömen såväl som kvaliteten på omdömena som företaget har fått under 2016. Fotograferna inom inredning och arkitektur vars bilder har varit populärast på Houzz vinner fotopriset. En ‘Best of Houzz 2017’-ikon kommer automatiskt synas på vinnarnas profiler, och visar på deras konsekventa engagemang och enastående arbete. Denna ikon hjälper bostadsägare att identifiera populära och duktiga experter på olika platser runt om i landet på Houzz.se.

“Vi är otroligt glada att kunna ge denna utmärkelse, ‘Best of Houzz’, till denna grupp av fantastiska experter, inklusive markiserochpersienner.se,” sa Marcus Hartwall, Nordenchef på Houzz. “Samtliga har utpekats som enastående inom sitt arbetsområde av vårt egna community som utgörs av bostadsägare och designentusiaster, som fått hjälp att förverkliga sina designdrömmar.”

 

Följ markiserochpersienner.se på Houzz             

 

Om markiserochpersienner.se

Säljer alla typer av solskydd till ditt hem som:

  • Markiser • Interiörpersienner • Plissér • Duettér • Rullgardiner • Effektgardiner • Lamellgardiner • Träpersienner.

Alla produkter mått-tillverkas och kundanpassas efter önskemål. Har långerfarenhet i bygg & inredningsbranschen och därför handlar du tryggt och enkelt. Du får hjälp i processen att välja lämpligt solskydd och färg till just ditt hem. Kontakta dem för att få kostnadsfri mätning och besök. De samarbetar med främsta leverantörerna i branschen.

 

Om Houzz 

Houzz är världens ledande plattform med fokus på design, inredning, arkitektur och renovering där bostadsägare letar efter aktörer inom hus och hem för sina projekt. Med den största databasen av bostadsägare i världen har Houzz skapat ett unikt visuellt community där designdrömmar blir till verklighet med hjälp av alla experter världen över. Houzz har sitt huvudkontor i Palo Alto, Kalifornien, men även internationella kontor i London, Berlin, Sydney, Moskva och Tokyo.